Kategoriarkiv: Blogg

Tribute to G-man

Sunlight Party i Nyköping, DJ Mackwe skötte musiken och lördagens tema var Disney och helgens koreografer var Guyton Mundy och Klara Wallman. Snövit och de 14 dvärgarna var ett förslag på utstyrseln men så gjorde vi en Proffesor Baltazar och så kom vi på det !!!! 

  

   
    
 

Kursstart 2/2 kl 18.30 i Buregården

På tisdag 2/2 kl 18.30 drar kursen igång på riktigt, kanske med en rykande färsk dans från Stoke. Kursavgiften är som tidigare 600:- och betalas in under februari. Vill du ha ett skrivet kvitto meddela det gärna vid betalning. Precis nu håller Rachael ws, en vals inleder helgens nya danser. Men innan dess ses vi väl på CBA

Funderingar om kursupplägg

Hej alla glada dansare! Det har ju blivit lite si och så med kursen i höst. Jag känner att vi borde komma vidare och få upp lite dansenergi efter de inställda två tillfällen som varit. Hur känner ni för en extradans nån vecka? Jag tänkte mig en torsdag kanske, eller måndag. Jag har lite dålig koll på när ni dansar på andra kurser. Jag kan göra en soppa, nån kanske kan fixa bröd så kanske alla hinner komma förbi en liten stund trots vardagsstressen?

Fundera på det så kan vi som ses i helgen diskutera då, och vi andra pratar på kursen nästa vecka. 

/Nanna 

IMG_0679-0.jpg

Newline 2015, Newcastle

Nu drar det igång på allvar, vi har sju workshops att se fram emot idag Och nu kör Niels sin ABC-dans Roof Top. Som ni ser har vi hunnit med både shopping, dans, sightseeing och nu dans.